ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Eπιβραβεύση νέων Φοιτητών στον Δήμο Ασπρόπυργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, ότι για δέκατη χρονιά, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο όμιλος Εταιρειών «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ» (ΕΛ.ΠΕ.), επιβραβεύει τους μαθητές που πέτυχαν, με υψηλή βαθμολογία, την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτό, τα ΕΛ.ΠΕ. θα χορηγήσουν χρηματικά βραβεία στους νέους φοιτητές απ’ το Δήμο Ασπροπύργου, που πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία εισαγωγής στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος ΕΛ.ΠΕ., πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ασπροπύργου, απόφοιτοι του σχολικού έτους 2016-2017, και να συμπληρώσουν την αίτηση που υπάρχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα των ΕΛ.ΠΕ., στη διεύθυνση: http://www.helpe.gr

Απ’ την πλευρά του, ο Δήμος Ασπροπύργου, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στην Εταιρεία, για τη συνέχιση ενός θεσμού, που επιβραβεύει την αριστεία και στηρίζει έμπρακτα τους Νέους, στα πρώτα βήματα της φοιτητικής τους ζωής, σε χρόνους δίσεχτους, για την Πατρίδα και όλους τους Έλληνες.


Δελτίο Τύπου Δήμου Ασπροπύργου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ