ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση του Υπ. Δικαιοσύνης για την προστασία και υποστήριξη ανήλικων θυμάτων εγκληματικών πράξεων απόψε στην Ελευσίνα

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στο Elefsina Hotel με κεντρικούς ομιλητές τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα

Ημερίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με ομιλητές τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ Μ. Βαρβιτσιώτη, τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρα, τη βουλευτή Ε. Ράπτη και τον πρόεδρο του «Χαμόγελο του Παιδιού» Κ. Γιαννόπουλο

Με κεντρικούς ομιλητές τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα, πραγματοποιείται την Τετάρτη 30 Μαρτίου εκδήλωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελευσίνας, με θέμα «Πολιτικές για την προστασία και υποστήριξη των ανήλικων θυμάτων εγκληματικών πράξεων: Σύγχρονες ευρωπαϊκές προσεγγίσεις».

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της «Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης», θα συμμετάσχουν ως ομιλητές η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Έλενα Ράπτη και ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στο Elefsina Hotel (Δήμητρος 55, Ελευσίνα) και θα μεταδοθεί στις 18:00 σε live streaming μέσω YouTube και Facebook.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που θα βρίσκεται σε ισχύ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ