ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο σε θέματα επιχειρήσεων αεροπυρόσβεσης στην 112 ΠΜ Ελευσίνας

Ολοκληρώθηκαν οι διημερίδες συνεκπαίδευσης προσωπικού Πυροσβεστικού Σώματος, Πολεμικής Αεροπορίας και Αεροπορίας Στρατού στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, σε θέματα επιχειρήσεων αεροπυρόσβεσης.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 83 αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος και σκοπός του ήταν η εξοικείωση του προσωπικού σε επιχειρήσεις αεροπυρόσβεσης, έτσι ώστε οι εμπλεκόμενοι φορείς να φέρουν εις πέρας αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα τις αποστολές που θα τους ανατεθούν.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο σε θέματα επιχειρήσεων αεροπυρόσβεσης στην 112 ΠΜ Ελευσίνας

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο Πχος Ε.Κ. (Χ/Ε.Μ.) Χαράλαμπος Σπανόπουλος, ο Αντπχος Παναγιώτης Μπάμπαλης, ο Αντπχος Ευστράτιος Αναστασόπουλος, ο Επγός Βασίλειος Μπίκας, ο Επγός Μενέλαος Ανδρεσάκης, ο Πυραγός Κουγιώνης Βασίλειος, στελέχη της Π.Α., καθώς και ιδιώτες – σύνδεσμοι των εταιριών με τα μισθωμένα από το Πυροσβεστικό Σώμα εναέρια μέσα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ανώτερα και ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και μέλη πληρωμάτων και συνδέσμων μισθωμένων εναερίων μέσων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ