ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΤΟΠΙΚΑ

Εκτεταμένες παρεμβάσεις και επισκευές στα σχολεία του Δήμου Ελευσίνας

Στοχευμένες παρεμβάσεις και εργασίες στα σχολεία της Ελευσίνας & της Μαγούλας ξεκίνησαν και συνεχίζονται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας, στο πλαίσιο των έργων «Επισκευή, συντήρηση Δημοτικών Κτηρίων Δ.Ε. Ελευσίνας» και «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Ελευσίνας».

Αναλυτικά οι εργασίες:

1ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας

Επισκευές φθορών, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου και αντικατάσταση πλακιδίων προαυλίου. Επισκευή και αντικατάσταση πλακιδίων στις σχολικές τουαλέτες

1ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας

Αποκατάσταση φθορών, χρωματισμοί στο εσωτερικό του σχολείου και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με LED

9ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας

Επισκευές βλαβών, εσωτερικοί & εξωτερικοί χρωματισμοί του σχολικού κτηρίου, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου περιμετρικά του σχολικού συγκροτήματος, στεγανοποίηση παραθύρων, επισκευές μόνωσης δώματος, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με LED

10ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας

Εσωτερικοί χρωματισμοί, επισκευές βλαβών και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με LED

1ο – 3ο Γυμνάσιο Ελευσίνας

Ανακατασκευή τουαλετών, τοποθέτηση νέων πλακιδίων και επισκευές φθορών

Γυμνάσιο Μαγούλας

Εξωτερικοί χρωματισμοί του σχολικού κτηρίου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου

Σημειώνεται, πως οι εργασίες βρίσκονται εν εξελίξει και θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες σε Ελευσίνα και Μαγούλα.

“Στα πλαίσια των δυο έργων εκτελούνται εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού κυρίως στις σχολικές μονάδες του δήμου μας. Η συντήρηση και επισκευή των σχολείων μας αποτελεί έναν από τους στόχους της Δημοτικής Αρχής, τόσο για την αισθητική αναβάθμιση τους, όσο και για την ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού. Αξίζει να σημειώσω ότι μετα την ολοκλήρωση των διαγωνισμών, άμεσα ξεκινούν αντίστοιχα έργα για την αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων και του οδικού δικτύου υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μας”  σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αθ. Μαυρογιάννη.

Για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στα σχολεία του Δήμου, ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου ανέφερε: “Με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις σχολικές μονάδες σε Ελευσίνα & Μαγούλα. Εσωτερικοί & εξωτερικοί χρωματισμοί, ανακατασκευές αιθουσών, αντικατάσταση ελαστικών δαπέδων στα νηπιαγωγεία, επισκευές και ανακατασκευές τουαλετών είναι κάποιες από τις εργασίες που πραγματοποιούνται. Εκμεταλλευτήκαμε κυρίως την περίοδο των διακοπών για τις εργασίες, προκειμένου τα παιδιά να γυρίσουν σε ένα ασφαλές, καθαρό και ευπρεπισμένο περιβάλλον και συνεχίζουμε μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες σε όλες τις σχολικές μονάδες”.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ