ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Ελευσίνα: Παρατείνονται οι συμβάσεις εργαζομένων που προσελήφθησαν για τις ανάγκες της πανδημίας

Για την επιτακτική ανάγκη της παράτασης, είχε αποστείλει και επιστολή ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου στο Υπουργείο Εσωτερικών, κίνηση που είχε πραγματοποιηθεί και κατά τα τέλη Νοεμβρίου.

Η συμβολή των υπαλλήλων στην καθαριότητα και την κοινωνική υπηρεσία είναι αδιαμφισβήτητα, βαρύνουσας σημασίας για τις ανάγκες της καθημερινότητας, ιδίως σε μία περίοδο έξαρσης της πανδημίας.

Έτσι, μετά και την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, οι εν λόγω συμβάσεις ορισμένου χρόνου ανανεώνονται έως και τις 31 Μαΐου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Είναι μία θετική εξέλιξη τόσο για τους συμβασιούχους όσο και για τον Δήμο και μακάρι να μπορούσαμε να επεκτείνουμε τις συμβάσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι υπηρεσίες που παρέχει το προσωπικό είναι εξαιρετικά σημαντικές για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου μας και γι’ αυτόν τον λόγο, ζητήσαμε εκ νέου και με κάθε τρόπο την ανανέωσή τους.

Το ίδιο θα πράξουμε και μετά το πέρας της παράτασης, ελπίζοντας προφανώς, κάποια στιγμή, η εργασιακή αβεβαιότητα να αποτελεί παρελθόν για την κοινωνία μας».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ