Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν δύο γυναίκες υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαρτίου, από ομάδα αγνώστων.
Η επίθεση έγινε στην Ελευσίνα, στον κεντρικό δρόμο της Ηρώων Πολυτεχνείου και ήδη κατατέθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας.
- Διαφημιση -
Η Δημοτική αρχή με επίσημη ανακοίνωση καταδίκασε το γεγονός. «Η βία, από όπου και αν προέρχεται δεν έχει καμία απολύτως θέση σε οποιαδήποτε σύγχρονη κοινωνία.» αναφέρεται σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του Δήμου.
Οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, είναι άνθρωποι που εκτελούν το καθήκον τους, με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης και είναι απαράδεκτο, να δέχονται απρόκλητες επιθέσεις, εν ώρα, μάλιστα, υπηρεσίας.
Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter