ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

ΕΛΠΕ: Ανακοίνωση για όχληση και αύξηση φλόγας στον πυρσό το διυλιστηρίου Ελευσίνας

Η Εταιρία διαβεβαιώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής ότι δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά με την ασφάλειά τους

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ενημερώνει ότι από την Πέμπτη, 1η Ιουλίου 2021, και για διάστημα περίπου ενός μήνα, θα πραγματοποιηθούν επισκευαστικές εργασίες σε μεμονωμένη μονάδα του Διυλιστηρίου Ελευσίνας. 

ΕΛΠΕ: Ανακοίνωση για όχληση και αύξηση φλόγας στον πυρσό το διυλιστηρίου ΕλευσίναςΑν και οι εργασίες θα είναι μικρής έκτασης, είναι πιθανό να παρατηρηθεί περιορισμένης διάρκειας αύξηση φλόγας στον πυρσό του διυλιστηρίου και να προκληθεί ήχος, που θα συνοδεύει την άκαπνη λειτουργία του πυρσού. 

Η Εταιρία διαβεβαιώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής ότι δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά με την ασφάλειά τους, ή τυχόν επιπτώσεις στο περιβάλλον, καθώς και ότι οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας τα αυστηρότερα μέτρα Ασφάλειας & Προστασίας του Περιβάλλοντος και σύμφωνα με τις ισχύουσες Ευρωπαϊκές Βέλτιστες Διαθέσιμες Τεχνικές για ανάλογες περιπτώσεις.

Για τις εν λόγω εργασίες, έχουν ενημερωθεί εγκαίρως όλες οι αρμόδιες Αρχές. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ζητά, εκ των προτέρων, την κατανόηση της τοπικής κοινωνίας, για την περιορισμένη όχληση που είναι πιθανό να προκληθεί.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛ.ΠΕ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ