ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

ΕΛΠΕ: Άνοιξαν θέσεις εργασίας σε Ασπροπυργο και Ελευσίνα

Ο Όμιλος Εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ), εδώ και πάνω από 60 χρόνια, κατέχει ηγετική θέση στον ενεργειακό χάρτη της χώρας και της ΝΑ Ευρώπης, με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες σύγχρονες μορφές ενέργειας. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει μεγάλα επενδυτικά προγράμματα για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των διυλιστηρίων και την επέκταση σε νέες δραστηριότητες και τεχνολογίες.

Οι εργαζόμενοί έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, συνεισφέροντας στην προστιθέμενη αξία του Ομίλου, με την υψηλή τεχνογνωσία και τη σημαντική εμπειρία που διαθέτουν.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής μετεξέλιξης, ο Όμιλος αναζητά για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις του σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Θεσσαλονίκη, με απασχόληση 24ωρης εναλλασσόμενης βάρδιας, τις παρακάτω ειδικότητες:

  1. Χειριστές Λειτουργίας
  2. Δοκιμαστές Χημείου
  3. Πλοιάρχους – Υπεύθυνους Προβλήτας
  4. Πυροσβέστες – Οδηγούς

Προσφέρουμε:

  • Δυνατότητες ανέλιξης και σταδιοδρομίας σε ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό εργασιακό περιβάλλον με δυναμικές προοπτικές
  • Διαρκείς ευκαιρίες ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών

Στο πλαίσιο της ευθύνης μας να λειτουργούμε ως υπεύθυνα και ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών, στις οποίες ασκείται η επιχειρηματική μας δραστηριότητα, οι υποψήφιοι που προέρχονται από όμορους με τις εγκαταστάσεις μας Δήμους, θα έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα https://jobs.helpe.gr όπου μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης και να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@helpe.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ