ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΑΧΑΡΝΕΣΤΟΠΙΚΑ

ΕΛΠΕ: Θέσεις εργασίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα

Ο Όμιλος Εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς βιομηχανικούς και εμπορικούς Ομίλους στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στον τομέα της ενέργειας. Η σταδιακή μετεξέλιξή του από πετρελαϊκή σε ενεργειακή δύναμη συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό και επενδυτικό πρόγραμμα σε νέους τομείς και τεχνολογίες αιχμής, με έμφαση σε έργα πράσινης μετάβασης και ψηφιακού μετασχηματισμού.

Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια λειτουργούμε με υπευθυνότητα για την κοινωνία και το περιβάλλον εφαρμόζοντας υψηλά πρότυπα Εταιρικής διακυβέρνησης με αξιοπιστία και διαφανείς διαδικασίες.

ΕΛΠΕ: Θέσεις εργασίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, για την κάλυψη των αναγκών της σε ανθρώπινο δυναμικό στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Θεσσαλονίκη και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι, αναζητεί υποψήφιους που θα απασχοληθούν στις ακόλουθες ειδικότητες:

 1. Χημικών Μηχανικών
 2. Μηχανολόγων Μηχανικών
 3. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
 4. Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών
 5. Χημικών
 6. Τεχνολόγων Συντήρησης & Αξιοπιστίας
 7. Τεχνολόγων Έργων
 8. Τεχνολόγων Διακίνησης και Τεχνολόγων Υγιεινής, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος

Προσφέρουμε:

 • δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα σύγχρονο, δυναμικό και αξιοκρατικό εργασιακό περιβάλλον,
 • συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων μέσω διαρκούς εκπαίδευσης και
 • ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών.

Ως Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζουμε έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες ασκείται η βιομηχανική και επιχειρηματική μας δραστηριότητα, επομένως η εντοπιότητα (μόνιμοι κάτοικοι όμορων Δήμων των Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης) αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις προς κάλυψη θέσεις στη σελίδα https://jobs.helpe.gr όπου έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης καθώς και να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@helpe.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ