ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Εμβολιασμός κατ’ οίκον στο Δήμο Ελευσίνας

Κινητή μονάδα για κατ’ οίκον εμβολιασμούς πολιτών, που δεν δύνανται να μετακινηθούν, συστήνεται στο Δήμο Ελευσίνας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων και το Κέντρο Υγείας Ελευσίνας.

Η κινητή μονάδα, η οποία συγκροτείται από ιατρό και επισκέπτη υγείας ή νοσηλευτή/τρια, με τη συνδρομή και του Προγράμματος του «Βοήθεια στο Σπίτι» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, θα επισκεφθεί κατ’οίκον τους πολίτες για τον εμβολιασμό τους με μονοδοσικό εμβόλιο.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’οίκον, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στα τηλέφωνα: 213-1601439 και 213-1601434 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 έως και 14:00), δίνοντας ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ΑΜΚΑ, προκειμένου να προγραμματιστεί το ραντεβού τους για κατ’οίκον εμβολιασμό.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ