ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το έργο, ύψους 5,58 εκατ. ευρώ, μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης, προχώρησαν ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής με το ποσό των 5.581.602 ευρώ, έχει ως στόχο τη βελτίωση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου αλλά και την οδική ασφάλεια, καθώς και τη βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, για το συγκεκριμένο έργο είχε αιτηθεί σχετικά ο δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης, βρίσκοντας θετική ανταπόκριση από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο, που συνεργάστηκαν για να προχωρήσει η προγραμματική σύμβαση.

Παρόντες στην πρόσφατη συνάντηση, στο δημαρχείο Μάνδρας, ήταν η πρόεδρος ΔΟΚΑΠ Ευαγγελία Κουτσοδήμα, ο αντιδήμαρχος Ερυθρών Μιχάλης Σακελλάρης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερυθρών Δημήτρης Παγώνης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κοσμόπουλος ανέφερε: «Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει έμπρακτα στη βελτίωση και την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Με το συγκεκριμένο έργο ενισχύεται ακόμα περισσότερο η οδική ασφάλεια, που αποτελεί προτεραιότητα, αλλά και η εικόνα της περιοχής μας. Επενδύουμε σε έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου αλλά και στην ποιότητα ζωής σε κάθε γωνιά της Δυτικής Αττικής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ