ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΤΟΠΙΚΑ

Ενίσχυση του Νοσοκομείου «ΘΡΙΑΣΙΟ» με νέο ιατρικό προσωπικό

Γιώργος Κώτσηρας: «Συνεχίζουμε να ενισχύουμε με προσωπικό τις υγειονομικές μονάδες της Δυτικής Αττικής»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας για την απόφαση του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη να εγκρίνει, μεταξύ άλλων την πλήρωση 6 θέσεων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ».

Πρόκειται για μία ακόμα έμπρακτη πράξη στήριξης της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη Δυτική Αττική, με στόχο την ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων της περιοχής. Η προκήρυξη των νέων θέσεων ιατρών, έρχεται σε συνέχεια της περαιτέρω ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Μεγάρων με ιατρικό προσωπικό το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικότερα, οι θέσεις που προκηρύχθηκαν για το Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

    • Ένας επιμελητής Β’ εσωτερικής παθολογίας ή καρδιολογίας ή πνευμονολογίας-φυματιολογίας, ή χειρουργικής ή αναισθησιολογίας ή νεφρολογίας για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
    • Δύο επιμελητές Β’ πνευμονολογίας-φυματιολογίας
    • Ένας επιμελητής Β’ ψυχιατρικής
    • 2 επιμελητές Β’ εσωτερικής παθολογίας
    • Ένας επιμελητής Β΄ αναισθησιολογίας

Οι δηλώσεις του κ. Κώτσηρα:

«Σε συνέχεια των θέσεων Επιμελητών Α’ για το Κέντρο Υγείας Μεγάρων που εγκρίθηκαν και προκηρύχθηκαν πρόσφατα, συνεχίζουμε να ενισχύουμε με προσωπικό τις υγειονομικές μονάδες της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να βελτιώνονται οι συνθήκες παροχής ιατρικής περίθαλψης των πολιτών».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ