ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Eπανοριοθέτηση θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ και δημιουργία νέων στον Δήμο Ελευσίνας

Στην εκ νέου οριοθέτηση των θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ, προχώρησε ο Δήμος Ελευσίνας, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, σε όλος το εύρος της πόλης, επανακαθορίστηκαν, με ευδιάκριτες σημάνσεις και αποτελούν σημεία αποκλειστικής στάθμευσης αυτοκινήτων και ιδιοκτητών τους, που φέρουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. Επιπλέον, στο πλαίσιο αποφυγής παραβάσεων, που συχνά παρατηρούνται στον Δήμο, η Δημοτική Αστυνομία παραμένει σε επαγρύπνηση, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όπως τονίζεται σχετικά.

«Οι θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, που αφορούν κυρίως στην προσβασιμότητα. Στόχος είναι να καταλάβουμε όλοι πως αυτές οι θέσεις έχουν οριοθετηθεί για τη διευκόλυνση των συνανθρώπων μας. Θέλουμε μία πόλη φιλική προς όλους και για να γίνει αυτό, χρειάζεται συνεργασία του Δήμου με τους πολίτες.

Ο πολιτισμός και ο σεβασμός για τον συνάνθρωπό μας, δεν μας επιτρέπουν την παραβίαση των αναφαίρετων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το επόμενο διάστημα θα οριοθετηθούν και νέες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ στον Δήμο μας», δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής Αργύρης Οικονόμου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ