ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Επενδυτικό «σαφάρι» για logistics στον Ασπρόπυργο

Συνεχίζεται το επενδυτικό “σαφάρι” της στον κλάδο των logistics στον Ασπρόπυργο καθώς πριν από λίγο καιρό η «Trastor» ανακοίνωσε μια ακόμη εξαγορά εταιρείας με εγκαταστάσεις αποθήκευσης στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, η Trastor ανακοίνωσε την απόκτηση του 100% των εταιρικών μεριδίων της
“ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της μια εμπορική αποθήκη συνολικής επιφάνειας 5.262 τ.μ επί γηπέδου εμβαδού 11.349 τ.μ που βρίσκεται στην θέση “Ρουπάκι” ή “Μελίσσια” στον Ασπρόπυργο Αττικής, πλήρως μισθωμένη.

Πλέον με την επένδυση αυτή, αύξησε την έκθεση της σε αποθηκευτικούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, ανεβάζοντας το συνολικό αποτύπωμα της σε 52,5χιλ. τ.μ. έναντι του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο.

Το τίμημα για την απόκτηση των εταιρικών μεριδίων της εταιρείας ανήλθε σε €2.325.574,33 ενώ η αξία των στοιχείων ενεργητικού της αποκτηθείσας εταιρείας ανέρχεται σε €2.8 εκατ.

H επένδυση χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που προήλθαν από τραπεζικό δανεισμό.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε πως “η εξάπλωση της πανδημίας απέδειξε το πόσο εύθραυστη είναι η εφοδιαστική αλυσίδα σε παγκόσμιο επίπεδο, προκαλώντας διαρθρωτικές αλλαγές στη δομή της. Η αναζήτηση μεγαλύτερης ευελιξίας και κυρίως ανθεκτικότητας στην αλυσίδα εφοδιασμού καθιστά τον κλάδο των Third Party Logistics το κλειδί στη αύξηση της αποδοτικότητας των καναλιών εφοδιασμού και διανομής”.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ