ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Επίσημη πρώτη για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ Θριασίου

Με τη συμμετοχή των δημάρχων Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, Ασπροπύργου Νίκου Μελετίου και Μάνδρας – Ειδυλλίας Χρήστου Στάθη

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Θριασίου Πεδίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή των δημάρχων Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, Ασπροπύργου Νίκου Μελετίου και Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης Χρήστου Στάθη.

Στη θέση του προέδρου του νεοσύστατου οργανισμού ορίστηκε ο Θανάσης Πανωλιάσκος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο πρώην περιφερειάρχης Κρήτης, Ασπροπύργιος Σεραφείμ Τσόκας.

Όπως τονίζεται, μέσω της σύστασης του Αναπτυξιακού Οργανισμού, οι τρεις δήμοι της περιοχής του Θριασίου, επιδιώκουν την τεχνική υποστήριξη σε έργα και υποδομές, σε δράσεις για το περιβάλλον, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αλλά και την πλήρη και ομαλή μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός πρόκειται να λειτουργήσει ως φορέας συλλογής, σύνθεσης και αναδιανομής πληροφοριών, τεχνολογίας και υπηρεσιών, που σε συνεργασία με το προσωπικό των τριών δήμων προσβλέπει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος, προκειμένου να εξελιχθούμε και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας, επ’ ωφελεία των δημοτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας. Μία τέτοια δυνατότητα μας δίνει και ο Αναπτυξιακός Οργανισμός που είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους ΟΤΑ».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ