ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Εργατικές κατοικίες Ελευσίνας: 20 επιπλέον σπίτια παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους

Αργύρης Οικονόμου: «Συνεχίζουμε να κλείνουμε μία προς μία τις εκκρεμότητες που παραλάβαμε».

Η παράδοση 20 επιπλέον εργατικών κατοικιών μέσα στον Ιούλιο γνωστοποιήθηκε, μετά τη συντονιστική επίσκεψη που είχαν στον χώρο των Εργατικών Κατοικιών, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, και ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Αμέσως μετά την παράδοση των πρώτων σπιτιών τον Απρίλιο, είχαμε πει ότι σταδιακά αλλά άμεσα, θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να αποδοθούν και άλλες στους ιδιοκτήτες τους.

Σήμερα, στη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ, τον κ. Πρωτοψάλτη, δρομολογήσαμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να παραδοθούν ακόμη 20 κατοικίες μέσα στον Ιούλιο. Η παράδοση των κατοικιών, μαζί με την παραχώρηση σημαντικού τμήματος του παραλιακού μετώπου στον Δήμο, αλλάζουν τα όσα ξέραμε για την παραλία της Ελευσίνας.

Παράλληλα, προχωρούν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την αξιοποίηση της Ελαιουργικής, του ΙΡΙΣ και της Καμινάδας, ώστε να αποκατασταθούν. Συνεχίζουμε να κλείνουμε μία-προς-μία τις εκκρεμότητες που παραλάβαμε».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ