ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Έργο ζωτικής σημασίας η ηλεκτροδότηση του οικισμού «Πανόραμα» του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας

Ολοκληρώνεται και η διαδικασία υδροδότησης - Οι δηλώσεις Αθ. Μπούρα, Χρ. Στάθη

Ακόμη ένα έργο ζωτικής σημασίας που συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών ολοκληρώθηκε στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης καθώς ηλεκτροδοτήθηκε ο οικισμός Πανόραμα στην Αγ. Σωτήρα.

Στάθης: Ήταν μια από τις δεσμεύσεις μας κι έγινε πράξη

«Ήταν μια από τις δεσμεύσεις μας κι έγινε πράξη. Στόχος μας ήταν να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα, ωστόσο η δαιδαλώδης διαδρομή των γραφειοκρατικών διαδικασιών απαίτησε χρόνο. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Αθ. Μπούρα και το Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Αττικής Αθ. Φουντουλάκη», δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης.

Μετά την ηλεκτροδότηση του οικισμού, ακολουθεί και το έργο της υδροδότησης του, καθώς έχουν ήδη δρομολογηθεί κι εξελίσσονται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση και του συγκεκριμένου έργου που αναμένεται να δώσει τέλος σε ακόμη ένα χρόνιο πρόβλημα στην περιοχή.

Έργο ζωτικής σημασίας η ηλεκτροδότηση του οικισμού «Πανόραμα» του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας

Μπούρας: Θα εξυπηρετούνται πλέον οι ανάγκες ύδρευσης του οικισμού αλλά και οι ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επισκέφθηκε χθες μαζί με τον Διευθυντή Περιφέρειας Αττικής της ΔΕΔΔΗΕ κ. Αθανάσιο Φουντουλάκη, την περιοχή «Βιλιαρί», του Δήμου – Μάνδρας – Ειδυλλίας προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά την πορεία υλοποίησης των έργων ηλεκτροδότησης, από τη ΔΕΔΔΗΕ, του αντλιοστασίου υδροδότησης.

Έργο ζωτικής σημασίας η ηλεκτροδότηση του οικισμού «Πανόραμα» του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας

Στην επίσκεψη ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας κκ Παναγιώτης Κολοβέντζος και Κωνσταντίνος Φράγκος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μάνδρας κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου και εκπρόσωποι της περιοχής κκ Κωνσταντίνος Καλλιαντάς και Σπύρος Κτενάς.

Ο κος Μπούρας με επανειλημμένες και συνεχείς παρεμβάσεις του στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, στο Δασαρχείο Μεγάρων, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Χρήστο Στάθη, κατάφερε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υλοποίησης των έργων ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου υδροδότησης που για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμενε σε εκκρεμότητα.

Έτσι νιώθει ιδιαίτερη ικανοποίηση διότι σήμερα αυτό το χρονίζον και σημαντικό για την περιοχή θέμα βρίσκει πλέον τη λύση του. Ηλεκτροδοτείται το αντλιοστάσιο και ολοκληρώνεται η διαδικασία υδροδότησης της περιοχής «Πανοράματος», τέως «ΤΙΤΑΝ».

Με το συγκεκριμένο έργο θα εξυπηρετούνται πλέον οι ανάγκες ύδρευσης του οικισμού αλλά και οι ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επίσης ο κος Μπούρας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Διευθυντή Περιφέρειας Αττικής της ΔΕΔΔΗΕ κ. Αθανάσιο Φουντουλάκη, με τον οποίο βρισκόταν σε καθημερινή επικοινωνία και η βοήθειά του ήταν καθοριστική για την επίλυση και επίτευξη του συγκεκριμένου έργου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ