ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Galaxy S7 “σώζει” τη Samsung

Καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα περιμένει η Samsung Electronics, με τις πωλήσεις της ναυαρχίδα της εταιρείας, το Galaxy S7, να έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετικά καλή αρχή.

 

Η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο βάσει πωλήσεων smartphones αναμένει λειτουργικά κέρδη περίπου 6,6 τρισ. γουόν ή 5,7 δισ. δολάρια για το α’ τρίμηνο που έληξε τον Μάρτιο, σημειώνοντας αύξηση 10,4% από 5,98 τρισ. γουόν ένα χρόνο νωρίτερα.Τα έσοδα πιθανώς αυξήθηκαν κατά 4% περίπου στα 49 τρισ. γουόν από 47,1 τρισ. γουόν.Υπενθυμίζεται ότι η Samsung ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, υποχώρησαν 40% στα 3,2 τρισ. γουόν (2,7 δισ. δολάρια), χαμηλότερα των εκτιμήσεων της αγοράς, εξαιτίας των μη λειτουργικών δαπανών.

Διάφοροι αναλυτές πρόσφατα αύξησαν τις προσδοκίες τους για τις πωλήσεις του Galaxy S7 και του smartphone με την κυρτή οθόνη, του Galaxy S7 Edge για το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ