ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

H Γιάννα Κριεκούκη στους αγιασμούς σχολείων της Μάνδρας

Η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη παραβρέθηκε στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά σε σχολεία της Μάνδρας.
Την Δήμαρχο συνόδευαν η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Αδάμ και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης κ.Μελέτιος Παπακωνσταντής και κ. Αναστάσιος Δούκας και η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ κ. Αλεξία Νερούτσου.Η Δήμαρχος συζήτησε με μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς των σχολείων της Μάνδρας.

Στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε:
«Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017 θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές,τους γονείς ,τους δασκάλους και τους καθηγητές των σχολείων του Δήμου μας,καλή σχολική χρονιά.
Στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που ζει η πατρίδα μας η παιδεία και η μόρφωση είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσουν τα παιδιά μας τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν την κρίση.

Είναι ο μόνος δρόμος που τα θωρακίζει και τα κάνει πλουσιότερα σε εμπειρίες αλλά και σε ικανότητες.Ανοίγει νέους ορίζοντες επιλογών για να χαράξουν οι νέοι και οι νέες μας δρόμους προς ένα καλύτερο μέλλον.
Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας στέκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα,τους μαθητές ,τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς,στενός συμπαραστάτης τους στον καθημερινό αγώνα για να λειτουργούν τα σχολεία μας σωστά. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να είναι πραγματικά καλή και αυτή η σχολική χρονιά.
Εύχομαι και πάλι καλή σχολική χρονιά σε όλους»
Στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων στις Ερυθρές και τα Βίλια την Δήμαρχο εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου και ο Ειδικός Σύμβουλος της Δημάρχου κ. Πλούμπης Κώστας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ