ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η BriQ επενδύει 6.5 εκατ. ευρώ στον Ασπρόπυργο

Την απόκτηση οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 18.083 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής, στη θέση «Ήμερος Τόπος», τα οποία είναι όμορα στην ιδιοκτησία της Εταιρείας επί της οποίας αναπτύσσει ένα Logistics Park, ολοκλήρωσε η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ.

Η BriQ επενδύει 6.5 εκατ. ευρώ στον Ασπρόπυργο«Ως αποτέλεσμα διαδοχικών αγορών οικοπέδων τους τελευταίους 12 μήνες, σήμερα η Εταιρεία έχει στην ιδιοκτησία της ενιαία οικοπεδική έκταση προς ανάπτυξη στον Ασπρόπυργο συνολικής επιφάνειας 102.813 τ.μ. επενδύοντας συνολικά 6,5 εκατ. ευρώ στην αγορά των οικοπέδων», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, αναπτύσσει ήδη στην παραπάνω έκταση ένα σύγχρονο Κτίριο Αποθήκευσης και Διανομής επιφάνειας 20.764 τ.μ. και σκοπεύει να αναπτύξει και δεύτερο Κτίριο Αποθήκευσης και Διανομής, αντίστοιχων υψηλών προδιαγραφών.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, κ. Άννα Αποστολίδου δήλωσε «εξαιρετικά ικανοποιημένη με την συγκεκριμένη επένδυση καθώς η ανάπτυξη των 103 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο θα αποφέρει στο μέλλον σημαντικές αποδόσεις αλλά και δυνατότητα υπεραξίας στους μετόχους».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ