ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 7 με μίνιμουμ 32GB αποθηκευτικό χώρο;

Φαίνεται ότι η Apple αυτή τη φορά έλαβε υπόψιν τις προτάσεις αρκετών καταναλωτών, που επί αρκετά χρόνια ζητούν να πάψει η κυκλοφορία iPhones με μόλις 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Μια πολυτελής συσκευή με τόσο υψηλό κόστος, η οποία μάλιστα δεν ενσωματώνει κάποια θύρα για κάρτες επέκτασης μνήμης, δεν μπορεί να διατίθεται σήμερα, όπου πολλά apps και αρχεία πολυμέσων καταλαμβάνουν αρκετά gigabytes, με τόσο μικρό αποθηκευτικό χώρο.

Σύμφωνα με το mobipicker, ο Kevin Wang, στέλεχος της κινέζικης εταιρείας IHS Technology, δήλωσε επικαλούμενος στοιχεία σχετικής έρευνας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, ότι το οικονομικότερο Apple iPhone 7 θα διαθέτει 32GB χώρου αποθήκευσης.

iPhone 7 με μίνιμουμ 32GB αποθηκευτικό χώρο;

Αν και χωρίς επίσημες πηγές τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, η εταιρεία από το Κουπερτίνο δεν αποκλείεται να άλλαξε τακτική, κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ