ΣΠΟΡΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Kατέβασε ρολά» η Football League

Οριστικό είναι πλέον το «λουκέτο» στη Football League, όπως προέκυψε από τη χθεσινή σύσκεψη των ομάδων που συμμετέχουν στην κατηγορία.

Οπως τονίζουν οι ΠΑΕ, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται, ενώ παράλληλα προτείνουν είτε συγχώνευση με τη Super League 2 είτε την άνοδο 8 ομάδων.

Μετά την πανδημία COVID-19, οι ομάδες της Football League έχουν περιέλθει σε οικονομική αδυναμία και επιπρόσθετα το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι τόσο υψηλό που αδυνατούν να ανταποκριθούν. Για τους λόγους αυτούς, στη σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε όπως εισηγηθούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής κατηγορίας τα εξής:

1) Να τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League προκειμένου να γίνει περαίωση του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και οριστική διακοπή αυτού.

2) Να υποβληθούν δύο προτάσεις αναδιάρθρωσης:

α) Συγχώνευση της Super League 2 και Football League και δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας χωρισμένης σε Βορρά και Νότο, χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδας.

Διαφήμιση

β) Ανοδος οκτώ (8) ομάδων από τη Football League στη Super League 2, χωρίς να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Ετσι, τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στη σημερινή (2 μ.μ.) σύσκεψη των ιδιοκτητών της Super League 2.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!