ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Καθαρισμός και αποψίλωση από ξερόχορτα στην Παραλία Ασπρόπυργου

Καθαρισμός και αποψίλωση από ξερόχορτα πραγματοποιήθηκε στην Παραλία Ασπρόπυργου για 4η συνεχή χρονιά όλων των Δημοτικών οικοπέδων καθώς και ορισμένων ιδιωτικών, ύστερα από συνεννόηση με τους κατόχους τους για την αποφυγή πυρκαγιών.

Πιο συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικ. Μελετίου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Μ. Ψωμιάδη & του Προέδρου του τοπικού Συλλόγου- Αντιπροέδρου Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. κ. Αντ. Κοναξή αποψιλώθηκαν περίπου 18 στρέμματα Δημοτικά οικόπεδα στο Παραλιακό Μέτωπο, τη Διασταύρωση και επί των οδών Αγ. Ανάργυρων (δίπλα στην Εκκλησία & στην συμβολή με την οδ. Σόλωνος), Παναθηναίων & Στρ. Μυριβίλη, Σόλωνος & Σωκράτους, Κων. Παλαιολόγου (έξω από το Δημοτικό Γήπεδο & στην συμβολή με την οδ. Κων. Καβάφη), Θουκυδίδη & Σωκράτους (δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο), Κομνηνών και Ευριπίδου .. καθώς και 5 στρέμματα ιδιωτικά οικόπεδα με μέριμνα και των ιδιοκτητών και των γειτόνων τους επί των οδών Παναθηναίων, Δελφών (δίπλα στο Παιδικό Σταθμό), Θεμιστοκλέους, Ιπποκράτους και Αλκιβιάδου.

Καθαρισμός και αποψίλωση από ξερόχορτα στην Παραλία Ασπρόπυργου

“Επειδή όμως υπάρχουν ακόμα μεγάλες ιδιωτικές εκτάσεις με ξερόχορτα στην περιοχή άκρως επικίνδυνες για εκδήλωση πυρκαγιάς ζητούμε για άλλη μια φορά:

1. στους κατόχους τους να το πράξουν άμεσα
2. επειδή δεν γνωρίζουμε όλους τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων αυτών και λόγω προσωπικών δεδομένων είναι δύσκολο να τα μάθουμε … παρακαλούμε όσους έχουν στοιχεία των ιδιοκτητών αυτών να ενημερώσουν τα Μέλη του Δ.Σ ώστε να πράξουμε τα δέοντα για την αποψίλωση τους.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και η επιτυχής έκβαση της εξαρτάται από την βοήθεια όλων μας…”, αναφέρεται στην ανακοίνωση


Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ