ΑΧΑΡΝΕΣΕΛΕΥΣΙΝΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

"Let's do it Greece": αύριο σε Ελευσίνα, Άνω Λιόσια, Αχαρνές

Mεγάλη είναι η ανταπόκριση των δήμων της περιοχής και άλλων οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιβαλλοντική εκστρατεία ‘’Let’s do it Greece’’, που αποτελεί μέρος τηςπαγκόσμιας καμπάνιας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών που εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα μέσα από δράσεις καθαρισμού την Κυριακή 6 Απριλίου.  Σε όσους, λοιπόν, θέλουν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια υπάρχουν αρκετά σημεία σε όλη τη Δυτική Αττική όπου μπορούν να βοηθήσουν εθελοντικά την Κυριακή 6 Απριλίου.

Ραντεβού αύριο λοιπόν στην Ελευσίνα με όσους θέλουν εθελοντικά να πάρουν μέρος, το τέλος της οδού Νικολαΐδου στην παραλία στις 9:00 το πρωί.  Επίσης, η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής κλείνει ραντεβού την ίδια μέρα στις 9:30 το πρωί και σας καλεί στον εθελοντικό καθαρισμό του Πάρκου Πόλης στα Άνω Λιόσια, ενώ ο δήμος Αχαρνών με το μήνυμα ‘’Καθαρίζουμε την Ελλάδα’’, έχει προγραμματίσει δύο “πράσινες’’ δράσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο σταθμό του ΟΣΕ και στην οδό Αρχαίου Θεάτρου στα Άνω Λιόσια .

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!