ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Με σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Ελευσίνας

Με νέο απορριμματοφόρο ενισχύεται η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ελευσίνας, το οποίο και αναμένεται να συμβάλλει δραστικά στην καθημερινή μάχη με την καθαριότητα.

Το νέο, σύγχρονης τεχνολογίας απορριμματοφόρο πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος” στον Αξονα Προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

Τα τελευταία χρόνια, γίνεται σημαντική προσπάθεια από τον Δήμο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες.

Η αγορά εντάσσεται στον σχεδιασμό του Δήμου για εκσυγχρονισμό του στόλου, με αντικατάσταση των παλαιότερων οχημάτων βαρέος τύπου, με σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Με την παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου, ο Δήμος Ελευσίνας αναβαθμίζει τις υπηρεσίες αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην πόλη, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας του προσωπικού.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ