ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μειωμένες επιδόσεις στα iPhone 11 και 12 μετά την τελευταία ενημέρωση

Ένας σημαντικός αριθμός χρηστών, αναφέρουν προβλήματα επιδόσεων μετά την αναβάθμιση στο iOS 14.5.1.

Λίγο μετά την αναβάθμιση, τα iPhones τους φαίνεται ότι προβαίνουν σε throttling για άγνωστους λόγους, προσφέροντας πιο χαμηλά benchmark scores και πιο μειωμένες επιδόσεις σε CPU intensive εφαρμογές. Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από τον Youtuber Nick Ackerman, δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πρόβλημα.

Σε ένα speed test μεταξύ του iPhone XR, iPhone 11 και iPhone 12, το A13 Bionic chip ήταν πιο αργό από το iPhone XR στο video rendering και στη φόρτωση των εφαρμογών, όπως και στα benchmarks. Στο 3DMark benchmark, τόσο τα iPhone 12 όσο και το iPhone 11 παρουσίασαν μικρότερες επιδόσεις σε σχέση με το XR. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι καμιά από τις εν λόγω συσκευές δεν παρουσίασαν συμπτώματα υψηλής θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να μην γίνεται throttling εξαιτίας κάτι τέτοιου.

Αν και το video υπογραμμίζει τα προβλήματα με το iPhone 11 και με τα iPhone 12, το πρόβλημα φαίνεται να ισχύει και με παλαιότερες συσκευές, σε iPhone 7 και iPhone 12 Pro. Πολλοί σημειώνουν ότι ένα restart λύνει προσωρινά το πρόβλημα. Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο τι προκαλεί τα εν λόγω προβλήματα σε μερίδα χρηστών.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ