ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποτιλιάρισμα σε Αττική Οδό και Κηφισό λόγω της βροχόπτωσης

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Τρίτης.

Άλλη μία ημέρα ταλαιπωρίας η σημερινή για τους οδηγούς με την κίνηση να είναι έντονη, λόγω και της βροχόπτωσης που σημειώνεται σε περιοχές της Αττικής.

Αυτή την ώρα βρέχει στο κέντρο της Αθήνας αλλά και άλλες περιοχές, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με ιδιαίτερα χαμηλούς ρυθμούς, εντείνοντας το πρόβλημα.

Μποτιλιάρισμα συναντούν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού. Στο ανοδικό ρεύμα από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως και τη Φιλαδέλφεια και στο καθοδικό από Μεταμόρφωση μέχρι και το ύψος της Φιλαδέλφειας.

Μποτιλιάρισμα σε Αττική Οδό και Κηφισό λόγω της βροχόπτωσης

Μποτιλιαρισμένη αυτή την ώρα είναι και η λεωφόρος Αθηνών, λόγω σύγκρουσης που σημειώθηκε νωρίτερα.

Αυξημένη κίνηση συναντούν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας. Στην άνοδο από το «Δαχτυλίδι» μέχρι τη Φιλοθέη και στην κάθοδο στο ύψος του Ψυχικού.

Συμφόρηση και σε Κατεχάκη προς Μεσογείων, Αλεξάνδρας προς Κηφισίας, Μεσογείων προς κέντρο από την Αγία Παρασκευή, και στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι το Σύνταγμα.

Με την κίνηση έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί και στις λεωφόρους Ηλιουπόλεως, Εθνικής Αντιστάσεως και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι τον κόμβο Βριλησσίων ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα τα προβλήματα καταγράφονται από την περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ