ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

O Ασπρόπυργος αποκτά τον πρώτο του εθελοντή σχολικό τροχονόμο!

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου η αρμόδια επιτροπή προχώρησε στην υπογραφή του Πρακτικού Ανάθεσης Θέσης Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου, έπειτα από σχετικό αίτημα του Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου, κ. Δημήτριου Σταβέρη.  

Το αίτημα κατατέθηκε στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεωργία Πηλιχού, με τις απαραίτητες διαδικασίες να ολοκληρώνονται άμεσα.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού, λαμβάνοντας υπόψη την κείμενη νομοθεσία πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ξεκινώντας από τη σύσταση της αρμόδιας επιτροπής, η οποία απαρτίζονταν από τον ίδιο, από την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για την επιλογή του κατάλληλα εκπαιδευμένου ατόμου για τη θέση.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελευσίνας, ως μέλος της επιτροπής επιβεβαίωσε τη δυνατότητα υλοποίησης του αιτήματος, έπειτα από τη θετική απάντηση και την υπογραφή του πρακτικού προχώρησε στις αρμόδιες ενέργειες έγκρισης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ