ΤΟΠΙΚΑ

O Δήμος Ασπροπύργου επιλέγει "συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης"

dimarxeio aspropirgou 1Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή του « ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑTΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ», εξέδωσε ο δήμος Ασπροπύργου , ενημερώνοντας όλους όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν την υποψηφιό τητά τους, με σχετική δήλωσή τους, που θα υποβληθεί στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2014.

Παραθέτουμε την σχετική πρόσκληση :

« Ο Δήμος Ασπροπύργου, κατ’ εφαρ μογή των διατάξεων του άρθρου 77 του ν.3852/2010 (Πρόγραμμα ¨Καλλικράτης¨), ανακοινώνει δημόσια, από την ιστοσελίδα του, την έναρξη της διαδικασίας επιλογής «Συμπαράσταση του Δημότη και της Επιχείρησης». Όσοι επιθυμούν την επιλογή τους, στη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους, με σχετική δήλωσή τους, που θα υποβληθεί στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2014. Η δήλωση αυτή, θα πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα. Ο «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης», θα επιλεγεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ως τις 31/10/2014, με την ενισχυμένη πλειοψηφία των 2/3 του σώματος, όπως προβλέπει ο νόμος, ενώ επιβάλλεται να είναι πρόσωπο «εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας».

Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ασπροπύργου έχουν αναρτηθεί και τα σχετικά άρθρα, 77 και 14, του νόμου 3852/2010.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΕΛΕΤΙΟΥ »

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ