ΤΟΠΙΚΑ

O Παναγιώτης Πικραμμένος στηρίζει τον Γ. Κώτσηρα στη Δυτική Αττική

Πικραμμένος: «Είμαι βέβαιος ότι με άξιες παρουσίες νέων ανθρώπων,όπως του αγαπητού Γιώργου, η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα παράγει σημαντικό έργο»

Ο τ. Πρωθυπουργός, Πρόεδρος ε.τ. του ΣτΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας της ΝΔ κος Παναγιώτης Πικραμμένος απέστειλε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιώργου Κώτσηρα επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας του, η οποία αναφέρει τα κάτωθι:

Αγαπητοί Φίλες και φίλοι,

Ανειλημμένες υποχρεώσεις με εμποδίζουν δυστυχώς να παρευρεθώ στη σημερινή εκδήλωση του φίλου Γιώργου Κώτσησα, παρόλο που πολύ θα το επιθυμούσα.

Είμαι βέβαιος ότι με άξιες παρουσίες νέων ανθρώπων, όπως του αγαπητού Γιώργου, η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα παραγάγει σημαντικό έργο που θα στηρίζει μια Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων υπό τον Κ. Μητσοτάκη. Στόχος είναι μια χώρα με νέο παραγωγικό πρότυπο, πιο φιλική προς τους πολίτες της και με φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Είχα τη χαρά να γνωρίσω τον Γιώργο ως Πρόεδρο της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας και να εκτιμήσω την επιστημονική κατάρτιση και την πολιτική συγκρότησή του.

Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και οι πολίτες της Δυτικής Αττικής.

Σας ευχαριστώ και σας απευθύνω τους χαιρετισμούς και την απεριόριστη εκτίμησή μου.

Παναγιώτης Πικραμμένος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ