ΚΟΣΜΟΣ

Οι Τούρκοι προσπαθούν να αντέξουν τις συνέπειες από την οικονομική κρίση

Δραματικές είναι οι συνέπειες από την κρίβεια που πλήττει την Τουρκία, λόγω της “ελεύθερης πτώσης” την οποία σημειώνει η τούρκικη λίρα. Το αποτέλεσμα είναι πολίτες της χώρας να είναι σε απόγνωση.

Τηλεοπτικό δίκτυο της Τουρκίας κατέγραψε και μετέδωσε δηλώσεις των κατοίκων.

“Έχω πάθει σοκ. Την περασμένη εβδομάδα αυτά τα αβγά ήταν 14 λίρες, τώρα ανέβηκαν στις 16 λίρες. Κάθε εβδομάδα βλέπουμε αυξήσεις 3, 4, 5 λίρες. Τι συμβαίνει; Τι είναι αυτό; Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”, αναφέρει χαρακτηριστικά μια κάτοικος.

“Τι είναι αυτό; Tι συμβαίνει στην Τουρκία; Δεν κατηγορούμε τον Ερντογάν όμως. Tι συνέβη και η οικονομία πήγε τόσο χάλια; Έχω τρία παιδιά, το μικρότερο 4 ετών και αναγκάζομαι να το κλειδώνω και να το αφήνω μόνο του για να πηγαίνω να εργαστώ στα σπίτια. Δεν έχω κανέναν!!”, ήταν η δραματική έκκληση μιας άλλης κατοίκου

Ενώ μια τρίτη γυναίκα σε κατάσταση απελπισίας δήλωσε : “Τι θα κάνουμε, δεν θέλω να ζητιανεύω…”, τονίζει η γυναίκα στο ρεπορτάζ του τουρκικού δικτύου μέρος του οποίου αναμετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ