ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Οριστική λύση στο πρόβλημα της αφαλάτωσης στο Αλεποχώρι

Οριστική λύση του προβλήματος, το οποίο επί σειρά ετών, διατάρασσε την απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης στο Αλεποχώρι δίνει η Τροπολογία που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής και η οποία ανοίγει το δρόμο για την αδειοδότηση και νομιμοποίηση της.

Την τροπολογία είχε καταθέσει ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής, Ευάγγελος Λιάκος κι έκανε δεκτή ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι συνέχεια και των προσπαθειών του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της θητείας του ενέκυψε στο πρόβλημα αναπτύσσοντας συνεργασίες και ζητώντας τη συνδρομή όλων των δυνάμεων στην επίλυση του ζωτικής σημασίας προβλήματος για την περιοχή του Αλεποχωρίου.

Ο Χρήστος Ε. Στάθης ευχαρίστησε θερμά τον Ευάγγελο Λιάκο για την καθοριστική παρέμβαση του που οδηγεί στην αίσια έκβαση της προσπάθειας καθώς παρέχεται η δυνατότητα χωροθέτησης και λειτουργίας της μονάδας με τρόπο ασφαλή και μόνιμο.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ