ΤΟΠΙΚΑ

Απονομή βραβείων στους επιτυχόντες της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας

P1000828Τα θερμά της συγχαρητήρια προς όλους τους νέους και τις νέες απεύθυνε η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Γιάννα Κριεκούκη, τονίζοντας ότι «Οι ρίζες της γνώσης είναι πικρές αλλά οι καρποί της είναι πολύ γλυκοί» παροτρύνοντας τους φοιτητές να αναζητούν συνεχώς τη γνώση. Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας πραγματοποίησε την ειδική εκδήλωση για τη βράβευση των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του σχολικού έτους 2013-2014.

Η εκδήλωση έγινε στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» το απόγευμα της Τετάρτης 15 Απριλίου 2015. Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης που έλαβαν, όλοι οι επιτυχόντες και οι οικογένειές τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν σε μία ζεστή ατμόσφαιρα όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι ένιωσαν υπερήφανοι για τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην απονομή των βραβείων, εκτός από τη Δήμαρχο κ. Γιάννα Κριεκούκη, εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνου ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Μακάριος Μάτσος ο οποίος μέσα από ένα θερμό, εξομολογητικό λόγο συγκίνησε τα παιδιά. Επίσης οι Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ.κ. Αθανάσιος Μπούρας και Βασίλης Οικονόμου, η τέως Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Κατερίνα Πιπιλή, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπακωνσταντίνου-Ρουμελιώτη Ελένη, Παπακωνσταντίνου Αγγελική, Κώνστας Ευάγγελος, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής β/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιάννα Αδάμ, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής α/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Παπακωνσταντής Μελέτης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Μάνδρας και Ερυθρών, κ.κ. Ν. Παχής και Αθ. Κομίνης αντίστοιχα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αν. Δούκας και Χαρ. Κανάκης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ