ΤΟΠΙΚΑ

Αχαρνές: Προς όλες τις κατευθύνσεις πιέζει ο σύλλογος κατά των ναρκωτικών

auliza gymnasioΑκόμη μία συνάντηση είχαν μέλη του «Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών στο Δήμο Αχαρνών» με τον κ. Δημ. Αναγνωστάκη (Γ.Γ Δημοσίας Τάξεως), τον κ. Εμμ. Κατριαδάκη, (Προϊστάμενο Επιτελείου του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας) και τον κ. Δραγατάκη Χρήστο (Προϊστάμενο του Κλάδου Τάξης) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 15/04/2015. Συζητήθηκε το θέμα της ασφάλειας και προστασίας των πολιτών στο Δήμο Αχαρνών, οι παραβατικές συμπεριφορές κατοίκων (εμπορία ναρκωτικών, ηχορύπανση) και η μεταστέγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών στο Γυμνάσιο της Αυλίζας. Σύμφωνα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τo Υπουργείο έχει διαβιβάσει στο Υπουργείο Οικονομικών όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, που αφορούν στην μελέτη της ανακαίνισης του σχολείου. Πιστεύουμε ότι, αν και υπάρχει δημοσιονομικό θέμα στη χώρα, θα δοθεί η δέουσα σημασία ως επείγον στο αίτημα του Υπουργείου, του Δημάρχου και της κοινωνίας των Αχαρνών, προκειμένου να γίνει άμεσα η σταδιακή εκταμίευση του απαιτούμενου ποσού για τη μεταστέγαση του Α.Τ Αχαρνών. Επιπλέον, έλαβε χώρα εκτάκτως και μια μη προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, κ. Πανούση Γιάννη, κατά την οποία κατέστη σαφές και αντιληπτό το γεγονός ότι πράγματι υπάρχει πολιτική και υπηρεσιακή βούληση για τα θέματα της εγκληματικότητας στην περιοχή μας.

Εμείς, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου, εξάρουμε τη συμπεριφορά της ηγεσίας του Υπουργείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους, την άριστη επικοινωνία και την αντιμετώπισή μας ως πολυτίμους συνεργάτες, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων, που μπορούν να συνδράμουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής μας. Επιπλέον, ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους προαναφερόμενους για την ανάληψη σχετικών δράσεων στο πλαίσιο ενός συντονισμένου και οργανωμένου σχεδίου και αναμένουμε τις εξελίξεις, που απαιτούν και τη συμβολή του Δημάρχου, κ. Ιωαν. Κασσαβού, για την εξυγίανση της περιοχής της Αυλίζας και ευρύτερα του Δήμου Αχαρνών. Για το Δ.Σ. του Συλλόγου, ο Αντιπρόεδρος και η Γ. Γραμματέας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ