ΤΟΠΙΚΑ

Τρίωρο "λουκέτο" στους Δήμους σήμερα

article28463_1404722047.w_lΗ Κ.Ε.Δ.Ε., ενόψει της σημερινής ψήφισης από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων Φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης, αποφάσισε μία σειρά κινητοποιήσεων, μεταξύ των οποίων, περιλαμβάνεται και τρίωρο συμβολικό “λουκέτο” στους Δήμους της Χώρας και τις Υπηρεσίες αυτών, σήμερα Παρασκευή, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, με εξαίρεση τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, με τους εργαζόμενους να παραμένουν έξω από τα Δημοτικά Καταστήματα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, στις 11.30 π.μ., το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχοι από όλη τη Χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους Πολιτικούς Αρχηγούς όλων των Κομμάτων το Ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε., καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης στην Ολομέλεια της Βουλής, που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12 το μεσημέρι. Τέλος, παραμένει το αίτημα της Κ.Ε.Δ.Ε. για συνάντησή μας με τον Πρωθυπουργό, «προκειμένου να ενημερωθούμε με υπεύθυνο και ειλικρινή τρόπο για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, προκειμένου η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εθνική προσπάθεια για ξεπέρασμα της κρίσης» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Κλειστός κι ο Δήμος Φυλής από τις 12:00-15:00 Οι υπηρεσίες του Δήμου Φυλής θα είναι κλειστές από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι τις 3 το απόγευμα, πλην των Παιδικών Σταθμών και της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Οι εργαζόμενοι θα μείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα, ως ένδειξης συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της αυτοδιοίκησης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ