ΤΟΠΙΚΑ

Τους δεσμούς που έχει αναπτύξει με τον δήμο Φυλής και τον δήμο Αχαρνών τιμά ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος

Από δεξιά, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης και ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος
Από δεξιά, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης και ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος

Στις εκλεκτές παρουσίες που παρευρέθηκαν στα βαφτίσια του εγγονού του αντιδημάρχου Διοίκησης Αχαρνών – Θρακομακεδόνων Αναστάσιου Χίου, περιλαμβάνεται ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, ο οποίος εκτός από τη σημαντική συνεισφορά του μέσω δωρεών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, τιμά και προσωπικά τους στενούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με τον δήμο Φυλής, τον δήμο Αχαρνών αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου.

Το μυστήριο τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα και πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Θρακομακεδόνων. Το «παρών» στην εκκλησία και στο γλέντι που ακολούθησε, σε κτήμα στην περιοχή της Βαρυμπόπης έδωσαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός μετά της συζύγου του, οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών Παναγιώτης Πολυμενέας, Αντώνης Παλιούρας, Στάθης Τοπαλίδης, Ελένη Σαχσανίδου, Μπάμπης Ορφανίδης κι ο Πρόεδρος της «Δημοτικής Φροντίδας», ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Δημήτρης Καμπόλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, ενώ ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς παρευρέθηκε στο γλέντι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τη μικρή του κόρη Ευαγγελία.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ