ΤΟΠΙΚΑ

Με καθυστερήσεις η αποκομιδή σκουπιδιών στις Αχαρνές

skoupidiarikoΗ Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών ενημερώνει τους κατοίκους των Αχαρνών ότι λόγω δυσλειτουργίας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Φυλής η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Αχαρνών γίνεται με καθυστερήσεις.
 Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ημέρες ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή παρουσιάζει φαινόμενα κορεσμού, με αποτέλεσμα την προβληματική απορρόφηση των απορριμμάτων.
Ο χρόνος που χρειάζονται τα απορριμματοφόρα
για την εκφόρτωση των απορριμμάτων είναι
σχεδόν διπλάσιος σε σχέση με τη μέχρι πρότινος ισχύουσα κατάσταση
Κατά συνέπεια ο χρόνος που χρειάζονται τα απορριμματοφόρα του Δήμου Αχαρνών για την εκφόρτωση των απορριμμάτων είναι σχεδόν διπλάσιος σε σχέση με τη μέχρι πρότινος ισχύουσα κατάσταση.
Το γεγονός αυτό επηρεάζει σημαντικά τον προγραμματισμό αποκομιδής απορριμμάτων στον Δήμο Αχαρνών καθώς και σε όλους τους Δήμους που εξυπηρετούνται από τον ΧΥΤΑ Φυλής.
Η Διεύθυνση Καθαριότητας ζητά την κατανόηση των κατοίκων και επιχειρηματιών της πόλης  
Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών ζητά την κατανόηση των κατοίκων και επιχειρηματιών του Δήμου Αχαρνών. Τους διαβεβαιώνει ότι καταβάλει κάθε προσπάθεια και αναζητά κάθε πρόσφορη λύση, ώστε να τηρήσει τον προγραμματισμό αποκομιδής απορριμμάτων στην πόλη των Αχαρνών.
«Η ανάγκη απομόνωσης και καταστολής των εγκληματικών στοιχείων πρέπει να συνοδεύεται από γέφυρες επικοινωνίας με τις κοινότητες Ρομά και τους διαπολιτισμικούς μεσολαβητές» τόνισε ο κ. Γιάννης Βασιλείου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ