ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες: Προθεσμία για κατάθεση του μηχανογραφικού έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου

Η διαδικασία συμπλήρωσης και κατάθεσης του μηχανογραφικού δελτίου άρχισε χθες, μετά και την ανακοίνωση, από το υπουργείο Παιδείας, των βαθμολογιών των υποψηφίων σε όλα τα ειδικά μαθήματα και των ελάχιστων βάσεων εισαγωγής (ΕΒΕ) σε κάθε τμήμα.

Η προθεσμία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, πολύ αργότερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές –πέρυσι στις 19/7 είχε ολοκληρωθεί η προθεσμία–, με αποτέλεσμα αυτό να μην αποκλείεται ότι θα μεταθέσει τον χρόνο ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από τα τέλη Αυγούστου στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι μπορούν –από χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021– να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password), την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και να επιλέγουν το μηχανογραφικό δελτίο για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή/και το παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο για εισαγωγή στα δημόσια ΙΕΚ. Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή αποθήκευση) και στη συνέχεια να «κλειδώνουν» το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας Οριστικοποίηση).

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ