ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Πανόραμα Μάνδρας: «Ορφανά» κλαδέματα εντείνουν την ανησυχία των κατοίκων

«Συνιστά εγκληματική αμέλεια, θυμίζουμε το Μάτι, που τρέμουμε και που το θυμόμαστε» - Διαβεβαιώσεις για λύση απο τον Δήμο Μάνδρας

Θορυβημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Πανόραμα του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας μετά τις εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ.

Πριν 2 εβδομάδες συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κλάδεψαν πεύκα που πλησίαζαν τα καλώδια του δικτύου. Ενώ όλοι περίμεναν τα υπολείμματα να μαζευτούν, έμειναν εκτεθειμένα στον ήλιο με αποτέλεσμα να έχουν ξεραθεί και να αποτελούν πραγματικό δημόσιο κίνδυνο. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμο Μάνδρας, μας ανέφεραν πως αν και ενέπιπτε στην αρμοδιότητα του ΔΕΔΔΗΕ το μάζεμα των κλαδεμένων δέντρων, ο δήμος θα μεριμνήσει άμεσα για τη λύση του προβλήματος.

Το θέμα έχει θορυβήσει πολύ τους κατοίκους της περιοχής καθώς με δημόσια καταγγελία του συλλόγου Πανοράματος, καλούνται οι υπεύθυνοι να λύσουν άμεσα το πρόβλημα. Στην ανακοίνωση αναφέρουν χαρακτηριστικά «συνιστά εγκληματική αμέλεια, θυμίζουμε το Μάτι, που τρέμουμε και που το θυμόμαστε».

Πανόραμα Μάνδρας: «Ορφανά» κλαδέματα εντείνουν την ανησυχία των κατοίκων

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση

Πανόραμα Μάνδρας: «Ορφανά» κλαδέματα εντείνουν την ανησυχία των κατοίκων

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ