ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρουσίαση του πρώτου «πράσινου» ουρανοξύστη στην Ελλάδα

Η Lamda Development, εγκαινιάζοντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας, πραγματοποιεί την πρώτη διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η παρουσίαση των αρχιτεκτονικών σχεδίων του Μarina Tower, του πρώτου «πράσινου» ουρανοξύστη στην Ελλάδα.

 

 

 

Πρόκειται για τον πρώτο ουρανοξύστη ύψους πάνω από 150 μέτρα που θα κατασκευαστεί στο Ελληνικό και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Lamda Development αναμένεται να παραδοθεί το 2025.

Οι τιμές πώλησης των κατοικιών στον ουρανοξύστη αναμένεται να ποικίλουν αναλόγως με τον όροφο, τη θέα και το εμβαδό.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου έχει ανακοινώσει πως «στις 15 Ιουλίου θα δώσουμε στοιχεία για τις προπωλήσεις κατοικιών. Συνολικά θα γίνουν 9.000 κατοικίες. Στην πρώτη πενταετία είχαμε σχεδιάσει να φτιάξουμε 500, ωστόσο επειδή είναι πολύ έντονο το ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό να πάμε στις 1.500-2.000 κατοικίες στα πρώτα πέντε χρόνια. Οι περισσότερες από αυτές θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Από τις 9.000 κατοικίες που θα κατασκευάσουμε συνολικά, περίπου το 5% αφορά το ανώτερο οικονομικό κομμάτι του πληθυσμού».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ