ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Polyeco, μια εταιρεία στην πρώτη γραμμή της περιβαλλοντικής αποκατάστασης

Πολλοί ίσως δεν θυμούνται τι είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια με την εγκατάσταση της εταιρείας Polyeco στον Ασπρόπυργο. Σας θυμίζουμε λοιπόν ότι οι αντιδράσεις ήταν πολλές κυρίως σε ό,τι αφορούσε την τοποθεσία στην οποία εδρεύει η επιχείρηση .

Ερχόμαστε τώρα, μερικά χρόνια μετά τη λειτουργία της, κι αναρωτιόμαστε εάν τελικά οι αντιδράσεις αυτές είχαν ογηγήσει στη μή ίδρυσή της, τί θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα . Αυτό το αναφέρουμε με αφορμή το χθεσινό συμβάν, όπου ως γνωστό μετά από κάλεσμα της Αντιπεριφέρειας, η εν λόγω επιχείρηση παρενέβη για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό οικολογικό πρόβλημα.

Τέτοιου είδους ατυχήματα συμβαίνουν συχνά στην περιοχή μας και η παρέμβαση της συγκεκριμένης εταιρείας είναι καθοριστική σε πολλά από αυτά.

Ελπίζουμε τέτοιου είδους παρεμβάσεις να συνεχισθούν, ώστε να μπουν στη θέση τους ορισμένοι που έβλεπαν αρνητικά τη λειτουργία της συγκεκριμένης εταιρείας στην περιοχή.

Ε. Λιάκος

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ