ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Σχέδιο λύσεων για αντιμετώπιση ενδεχόμενων πλημμυρικών φαινομένων ζητά ο Δήμαρχος Ελευσίνας

Επιστολή Οικονόμου στον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη

Την εγρήγορση όλων των εμπλεκομένων φορέων και την άμεση εξεύρεση προτάσεων για την αντιμετώπιση τυχόν πλημμυρικών φαινομένων, αναδεικνύει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.

Έτσι μετά τις επιτόπιες αυτοψίες, τη συνάντηση εργασίας με τον Καθηγητή Ευθύμη Λέκκα, και τη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Ελευσίνας επανέρχεται στο θέμα, απευθυνόμενος αυτή την φορά στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Όπως γίνεται γνωστό, μέσα από την επιστολή, ο Δήμαρχος θεωρεί πως η αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Δυτική Αττική, πρέπει να τύχουν μιας συνολικής, συγκροτημένης και ολιστικής προσέγγισης αφού πλέον έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος ζητά να γίνει κοινή συνάντηση εργασίας παρουσία όλων των Δημάρχων του Θριασίου Πεδίου, ώστε να τεθούν επί τάπητος ανάγκες, έργα και μέτρα προφύλαξης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ