ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΕΛΕΥΣΙΝΑΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στη Δυτική Αττική

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, υπό τον συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκε η συντήρηση των πιο κατεστραμμένων τμημάτων της Λεωφόρου Δημοκρατίας στον Ασπρόπυργο και της Λεωφόρου Μεγαρίδος, από την πλατεία Νεκροταφείου έως τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ. Επιπλέον, έχουν υλοποιηθεί εργασίες στις Λ. Δημοκρατίας, Λ. Μεγαρίδος, Λ. Διυλιστηρίων, Λ. ΝΑΤΟ (τμήμα από Αγ. Γεωργίου έως Λάγιο) και Λ. Φυλής, από διασταύρωση με Μονή Κλειστών έως όρια νομού Αττικής.

Ακόμα, έχει ολοκληρωθεί η διαγράμμιση της Επαρχιακής Οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου και έχουν εκτελεστεί διάφορες επεμβάσεις όπως σε λακκούβες, φρεάτια και πινακίδες, σε διάφορα σημεία, όπου απαιτείτο.

Στον άμεσο προγραμματισμό του έργου συντήρησης του οδικού δικτύου που εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής εντάσσονται εργασίες διαγράμμισης στην οδό Μεγαρίδος (από την πλατεία Σιντριβανίου ως Λεωφόρο ΝΑΤΟ), στην οδό Φυλής (από διασταύρωση με Μονή Κλειστών έως τα όρια του νομού Αττικής), καθώς και τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ (Θριάσιο Νοσοκομείο).

Όπως ενημερώνει σχετικά η αντιπεριφέρεια, στη συνέχεια θα προχωρήσουν αυτοψίες στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής από τον ανάδοχο του έργου, ώστε να δοθούν οι προτεραιότητες από την αρμόδια Υπηρεσία της Π.Ε. Δυτικής Αττικής και να συνεχιστούν οι εργασίες, βάσει και ασφαλών καιρικών συνθηκών για την εξέλιξη του έργου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκτέλεση των εργασιών συντήρησης οδικού δικτύου πραγματοποιούνται βραδινές ώρες, για την οδική ασφάλεια και την ορθότερη εκτέλεση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λ. Κοσμόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με έργα για τη Δυτική Αττική και προχωράμε σε εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου. Πρώτο μας μέλημα η οδική ασφάλεια, να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν βάσει των αρμοδιοτήτων μας για την ασφάλεια των συμπολιτών μας».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ