ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο συμμετείχε ο Δήμος Μάνδρας

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κολοβέντζος, αρμόδιος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, συμμετείχαν στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και στην οποία προήδρευσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρόντες στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας μαζί με τον Πρωθυπουργό ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συμμετείχαν ακόμη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, καθώς και ακόμη ένδεκα Δήμαρχοι από τις δεκαοκτώ περιοχές της Αττικής που έχουν ενταχθεί σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.

Σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο συμμετείχε ο Δήμος Μάνδρας

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί το κύριο μέλημα της προετοιμασίας κι ότι η Αττική βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής καθώς έχει να διαχειριστεί τις πληγές της «Μήδειας».

Είναι η τρίτη διαδικτυακή συνάντηση επί του συγκεκριμένου θέματος, στην οποία συμμετέχει ο Δήμος, ο οποίος στο τέλος της εβδομάδας προγραμματίζει τη σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Όπως δήλωσε «θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ενάντια στην covid-19 με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και της περιουσίας. Η Δημοτική Αρχή με θέλει να προστατεύσει με το Σ.Ο.Π.Π. τον τόπο μας κι όχι να αποκομίσει πολιτικά οφέλη», κατέληξε ο Χρήστος Στάθης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ