ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Σε τροχιά λύσης η υδροδότηση της περιοχής Αγία Σωτήρα – Πανόραμα

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο μέσο του καλοκαιριού

«Φως στο τούνελ» για το πρόβλημα υδροδότησης στον οικισμός Αγία Σωτήρα – Πανόραμα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το πρόβλημα της υδροδότησης είναι πολύ σοβαρό για την περιοχή η οποία στην πλειοψηφία της είναι ενταγμένη στο σχέδιο πόλης. Ωστόσο αυτό δεν ώθησε τους υπεύθυνους ωστε να λυθεί το θέμα και δεν υπήρχαν εξελίξεις επί σειρά ετών. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι πλημμύρες του 2017 διέλυσαν στην κυριολεξία τις όποιες παρεμβάσεις είχαν γίνει μέχρι τότε.

Αυτή τη στιγμή με ουσιαστικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Μάνδρας-Ειδυλλίας το πρόβλημα της υδροδότησης φτάνει στην οριστική του λύση καθώς τα εμπόδια που υπήρχαν μεταξύ ΔΕΔΔΗΕ και Δασαρχείου ξεπεράστηκαν. Έτσι, σε 15 περίπου ημέρες, θα αρχίσει η διαδικασία έγκρισης των μελετών και στη συνέχεια η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου θα αναδείξει τους αναδόχους για την ολοκλήρωση του έργου.

Ήδη το δίκτυο στον οικισμό έχει ολοκληρωθεί και αυτό που απομένει είναι η σύνδεση με τα αντλιοστάσια. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο μέσο του καλοκαιριού, αν δεν υπάρχουν ενστάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ