ΤΟΠΙΚΑ

"SOS" για την αντιπλημμυρική θωράκιση των Αχαρνών

dimarxeio axarnwnΣύσκεψη για τον προγραμματισμό των έργων του δήμου Αχαρνών πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με τη συμμετοχή του δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, του Γενικού Γραμματέα του δήμου Θανάση Κατσιγιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του Δ/ντη Τεχνικών Έργων της ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα έργα του δήμου που είναι σε εξέλιξη ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, για την οποία ολοκληρώνονται οι σχετικές μελέτες που θα υποβάλει στην Περιφέρεια Αττικής. Επιπλέον, έγινε εκτενής αναφορά στο θέμα της αποχέτευσης ακαθάρτων σε διάφορες περιοχές του δήμου, ενώ η συζήτηση εστιάστηκε στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, για την επίλυση των οποίων κρίνεται απαραίτητη η ένταξη του στα προγράμματα που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, προγράμματα που αφορούν κυρίως στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στις κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ