ΤΟΠΙΚΑ

"SOS" εκπέμπει ο δήμος Μεγαρέων

Αρχείο
Αρχείο

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, απέστειλε κατεπείγουσα επιστολή στους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, στον Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη και στην Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με την οποία ζητεί να παρέμβουν αρμοδίως, προκειμένου να χορηγηθεί εγκαίρως η σχετι κή άδεια από την Αρχαιολογία και το έργο της αποχέτευσης των ακαθάρτων στην περιοχή της επέκτασης του Σχεδίου Πόλεως να συνεχιστεί απρόσκοπτα και να ολοκληρωθεί στις προθεσμίες που προβλέπονται από τη σχετική σύμβαση, που έχει συνυπογραφεί από τον Δήμο και την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρεία, τονίζοντας τον κίνδυνο απένταξης του σημαντικού αυτού έργου.

Ήδη, κάποιοι από τους Βουλευτές ανταποκρίθηκαν άμεσα, επικοινωνώντας με τον Δήμαρχο, δηλώνοντας ότι συμπαρίστανται και ότι θα ενεργήσουν άμεσα, προκειμένου να απεμπλακεί η υπόθεση, το έργο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί και να πάψει να υπάρχει ο κίνδυνος απένταξης του έργου από την Διαχειριστική Αρχή των προγραμμάτων χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ.

Η επιστολή

«Αξιότιμε Κύριε Βουλευτά, Ζητούμε την συνδρομή σας και την άμεση παρέμβασή σας στην Διεύθυνση Βυζαντινών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων Αττικής, προκειμένου να δοθεί η σχετική άδεια συνέχισης των εργασιών για το έργο που αναφέρεται στο θέμα του παρόντος, γιατί κινδυνεύει το έργο να απενταχθεί από το ΕΣΠΑ. Σημειώνουμε ότι έχει εγκριθεί σχετική πίστωση 3.300.000 ευρώ, έχει γίνει δημοπρασία, έχει ανατεθεί σε εργολάβο, έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση και δεν συνεχίζεται το έργο, γιατί η Αρχαιολογία προφασίζεται την έλλειψη προσωπικού. Κύριε Βουλευτά, Αν δεν συνεχιστούν ΑΜΕΣΑ οι εργασίες, ο εργολάβος θα εγκαταλείψει το έργο με ότι αυτό συνεπάγεται. Παρακαλούμε λοιπόν να παρέμβετε προκειμένου να απεμπλακεί το θέμα αυτό και να συνεχιστεί το έργο και να ολοκληρωθεί».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ