ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

StartupNow Forum στην Ελευσίνα στις 23 και 24 Νοεμβρίου

Η Ιερά Οδός και τα Ελευσίνια Μυστήρια φαίνεται πως συνεχίζουν να εμπνέουν – ακόμη και τους σύγχρονους μύστες της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Ένα φόρουμ για startups οργανωμένο από startups και πιο συγκεκριμένα από μια startup που αποτελεί spin off startup του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Στην Ελευσίνα, λοιπόν, την ιστορική πόλη του Θριάσιου Πεδίου με την κληρονομιά του πολιτισμού και το ισχυρό αποτύπωμα της βιομηχανικής παράδοσης θα γίνει στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2018 μια ξεχωριστή διοργάνωση – και ως προς την μορφή και ως προς το περιεχόμενο- το StartupNow Forum.

StartupNow Forum στην Ελευσίνα στις 23 και 24 Νοεμβρίου

Πρόκειται, για μια διοργάνωση για startups, νέους επιχειρηματίες, επενδυτές, εκπροσώπους εταιριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αναζητούν νέες ευκαιρίες στο οικοσύστημα της καινοτομίας.

Και όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές του «το StartupNow Forum αποτελεί το σημείο στο οποίο η θεωρία συναντά την πράξη: παράλληλα events μεταξύ των οποίων ομιλίες, έκθεση και 1:1 meetings είναι μερικές από τις δράσεις που θα εξελίσσονται μέσα σε ένα άνευ προηγουμένου διήμερο».

Το event διοργανώνεται από την Mantis Business Innovation, μια spin off startup του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που αναπτύχθηκε μέσα από το πρόγραμμα Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg – enter•grow•go και βραβεύθηκε ως η καλύτερη startup στο εσωτερικό σύστημα αξιολόγησης του 5ο κύκλου του προγράμματος. Ιδρυτής της Mantis ένα από τα παιδιά του Θριάσιου ο Χρήστος Νικολούδης.

Ο ίδιος εξηγεί και την επιλογή της Ελευσίνας. «Σημείο πραγματοποίησης ο Δήμος Ελευσίνας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021. Μία πόλη που συνδυάζει την βιομηχανική δραστηριότητα της χώρας, την πολιτιστική ανάδειξη της Ευρώπης και την δημιουργικότητα του τόπου. Η ύπαρξη των μεγαλύτερων ελληνικών βιομηχανιών, των εταιριών logistics αλλά και η λειτουργία του λιμανιού παρέχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία στις startups που θα συμμετάσχουν να κλείσουν επιχειρηματικές συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες».

Το StartupNow Forum υποστηρίζεται από ένα πλήθος επιχειρήσεων και φορέων της οικονομικής ζωής της χώρας μεταξύ των οποίων ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ). Το StartupNow Forum τελείται υπό την αιγίδα των Δήμων Ελευσίνας, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθώς και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Τέλος, στην διοργάνωση θα μετέχουν πάνω από 60 ομιλητές σε 8 θεματικές ενότητες.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ