ΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Στο ΦΕΚ το ΓΠΣ Μεγάρων – Προσωπική δικαίωση του Θανάση Μπούρα

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 345/15.06.2021, τεύχος Δ’, η «Αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) της Δημοτικής Ενότητας Μεγαρέων του Δήμου Μεγαρέων (Ν. Αττικής)» (επισυνάπτεται).

Θυμίζουμε  εδώ πως ο το ΓΠΣ Μεγάρων υπεγράφη από τον αρμόδιο Υπουργό και απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μετά απο  συνάντηση και ενημέρωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάση Μπούρα, με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά.

Η επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος αποτελεί προσωπική δικαίωση του Θανάση Μπούρα, καθώς έχει ασχοληθεί και έχει αγωνιστεί για πάρα πολλά χρόνια, μέσω προσωπικών του παρεμβάσεων προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου σήμερα το ΓΠΣ Μεγάρων να αποτελεί πραγματικότητα και ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την ανάπτυξη της περιοχής και την διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ