ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Στο Μαξίμου με εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας ο Αργύρης Οικονόμου

Αργύρης Οικονόμου: «Βρίσκομαι σήμερα εδώ γιατί όλοι επιδιώκουμε να δοθεί λύση στους εργαζόμενους και μακροχρόνια προοπτική στα Ναυπηγεία»

Στο Μέγαρο Μαξίμου, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, μαζί με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείου Ελευσίνας (ΣΕΝΕ).

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι συναντήθηκαν με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Αντικείμενο της πρωτοβουλίας αυτής, ήταν η προώθηση των ζητημάτων που αφορούν τα Ναυπηγεία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ειδικότερα, στην ατζέντα κυριάρχησαν οι ενέργειες που θα εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων αλλά και τις θέσεις εργασίας, την εξυγίανση του Ναυπηγείου και την αναπτυξιακή του προοπτική.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αργύρης Οικονόμου δήλωσε: «Σήμερα βρέθηκα εδώ, ως συνέχεια των όσων προσπαθεί η Δημοτική μας Αρχή για την επίλυση του ζητήματος των Ναυπηγείων. Ως Δήμος, μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα, και δυστυχώς δεν είναι στις αρμοδιότητες μας να κάνουμε όλα όσα θα πρέπει να κάνει η Πολιτεία στους εργαζόμενους.

Αυτό, όμως, που μπορούμε να κάνουμε και το πράττουμε από την πρώτη ημέρα της θητείας μας, είναι να ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους, να ζητάμε από την Πολιτεία να αποδώσει στην Ελευσίνα και στην εθνική οικονομία μία πηγή εργασίας και κέρδους».

Στο Μαξίμου με εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας ο Αργύρης Οικονόμου

Θυμίζουμε οτι οι εργαζόμενοι νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας. Διαμαρτυρήθηκαν εναντίον της κυβέρνησης, για τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται σε ό,τι αφορά την επένδυση στα ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ